Verbouw

Bent u van plan om te gaan verbouwen? LBH Bouw is dé meedenkende partij.

Is uw plan om uw huis te verbouwen? Dan bent u bij LBH Bouw aan het juiste adres! Waarom dan?

  • Ons team van vakmensen vult elkaar aan, dit is precies de reden dat uw project in goede handen is.
  • Wij weten als geen ander hoe we uw verbouwing van begin tot eind efficiënt kunnen inrichten, zodat uw wens gerealiseerd wordt. Wij denken écht met u mee!
  • Wij hebben 50 jaar ervaring en zijn onder andere gespecialiseerd in verbouwingen en renovatie.

Dankzij jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw persoonlijke bouwtraject van begin tot eind efficiënt kunnen inrichten. Elk project is uniek en wordt vanzelfsprekend als uniek behandeld. Tijdens het bouwproces bieden wij volledige ondersteuning, heeft u vragen of opmerkingen? Daar is altijd tijd en ruimte voor. Wij hechten veel waarde aan het feit dat u altijd op de hoogte bent van uw persoonlijke project.

Bij een verbouwing komt veel kijken. Denk hierbij aan materialen, mogelijkheden, beperkingen en vergunningen. Wij brengen het complete proces van A tot Z in kaart zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Samen met u kijken wij naar uw wensen: Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de eventuele beperkingen? Hoe ziet u het voor zich? Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle mogelijkheden niet meer weet waar u zich op dient te focussen. Gelukkig weten wij dat wel! Wij denken met u mee zodat het proces versimpeld wordt – zodat uw droomhuis werkelijkheid wordt.

Voor een professionele aannemer voor een verbouwing bent u bij LBH Bouw aan het juiste adres. Wij staan garant voor een eindresultaat dat geheel naar uw wens is. Onze vakkennis gecombineerd met onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u LBH Bouw met een gerust hart kunt inschakelen voor uw verbouwing, groot of klein!

Een veelvoorkomende verbouwing is een aanbouw. Ideaal wanneer u groter wilt wonen maar liever niet wilt verhuizen. Groter wonen zorgt voor extra woonruimte én een waardevermeerdering van uw huis.

Wat uw ideeën ook zijn, bij LBH Bouw realiseren wij ze samen met u!

Een verbouwing of een aanbouw realiseren door LBH Bouw is zeer mogelijk op allerlei manieren: Wilt u compleet ontzorgd worden, wilt u zelf aan de slag of heeft u al een ontwerp liggen? In alle gevallen zijn wij de geschikte partij!

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een aanbouw, wilt u een verbouwing van een of meerdere kamers realiseren of bent u benieuwd naar het kostenplaatje van uw geplande verbouwing? Wij denken graag eens geheel vrijblijvend met u mee. Met onze 50 jaar ervaring kunnen wij u ontzorgen of ondersteunen bij ieder bouwproject!

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwingen of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon +31(0) 172 577 869 en vraag naar Thomas, of per mail info@lbhbouw.nl. Wij denken graag met u mee!