Renovatie

U wilt uw woning of pand deels of geheel renoveren? LBH Bouw is dé oplossing

Voor het renoveren van uw woning of pand bent u bij LBH Bouw aan het juiste adres. Met onze 50 jaar ervaring weten wij precies op welke manier wij hoe een renovatie van A tot Z het beste en meest efficiënt kan worden ingericht. Wat is een renovatie precies? Een renovatie is een verbetering van een woning of pand. Een vernieuwing van de staat waarin de woning nu verkeert.

Een woning renoveren is niet niks – voordat u tot actie over gaat, moet er over een heleboel zaken nagedacht worden, waarna er belangrijke beslissingen genomen dienen te worden. Heeft u al een idee over de oplevering en het resultaat? Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn eventuele beperkingen? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bij LBH Bouw denken wij écht met u mee zodat het proces versimpeld wordt – zodat uw renovatie werkelijkheid wordt.

Renoveren bij een verhuizing is gebruikelijk – ook in dit geval is LBH Bouw uw partner. Wat uw ideeën ook zijn, bij LBH Bouw realiseren wij ze samen met u!

Duurzaam wonen – duurzaam renoveren

Met onze jarenlange praktijkervaring en kennis zijn wij van LBH Bouw u graag van dienst, vanzelfsprekend blijven wij altijd op de hoogte van de laatste technologieën en ontwikkelingen. Een belangrijke ontwikkeling is de verduurzaming van woningen en de woningbouw in het algemeen. Energiezuinig wonen is niet zomaar een trend, het is de nieuwe manier van wonen. Wij willen u zo optimaal en efficiënt mogelijk ontzorgen bij uw bouwproject. We hebben een oplossing voor ieder budget en we bouwen altijd met het oog op duurzaamheid.

Een renovatie kan per situatie verschillen. LBH Bouw is zeer flexibel. Wilt u volledig ontzorgd worden? Heeft u al een eigen ontwerp liggen of wilt u zelf aan de slag? In alle gevallen zijn wij de geschikte partij!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om een renovatie van een bovenverdieping te realiseren of bent u benieuwd naar het kostenplaatje van de renovatie? Wij helpen u graag. Met onze 50 jaar ervaring kunnen wij u ondersteunen of ontzorgen bij ieder bouwproject!

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwingen of renovatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon +31(0) 172 577 869 en vraag naar Thomas, of per mail info@lbhbouw.nl. Wij denken graag met u mee!